« Terug

Zen onder je zolen

Meer balans? Het antwoord ligt onder je voetzolen.

Women's Health Voetreflexologie

Een paar maanden geleden werd ik gebeld door Maud. Maud schrijft voor de Women’s Health en in de nieuwe editie zouden ze het thema East meets West gaan uitdiepen. Mijn vorm van reflexologie is een combinatie van westerse en Chinese reflexologie dus het zou perfect aansluiten op het thema. Wat kan voetreflexologie voor jou doen, wat is het verschil tussen Chinese en westerse voetreflexologie, wat hebben voetreflex specialisten Floor Tuinstra en Carine van der Vaart hierover te zeggen en wat deed het met Maud? Ik kon Maud natuurlijk niet alleen maar een interview laten afnemen zonder dat ze zou ervaren hoe een voetreflexologie behandeling aanvoelt. De antwoorden hierop vind je in de nieuwe september/oktober editie van 2015.  Ik ben heel blij met het resultaat, met dank aan Maud Beucker Andreae die het interview deed en het artikel schreef. Voetreflexologie krijgt steeds meer voet aan de grond in Nederland!

Zen onder je zolen

“Floor: ‘Vergelijk de meridianen met snelwegen en de drukpunten met (volle) knooppunten. Als je last hebt van lage rugpijn, oorontsteking en tevens haar verliest, weet een Chinees werkende voetreflexoloog welke “snelwegen” en “knooppunten” behandeld moeten worden om het verkeer, ofwel de energie, weer te laten doorstromen.’ Zo pakt Floor dus meerdere klachten tegelijkertijd aan.”

Meer balans? Het antwoord ligt onder je voetzolen.

Het ziet eruit als een mooie maand voor de voetreflexogie! Dus ben je op zoek naar meer balans? Het antwoord ligt onder je voetzolen.

Doe het zelf tip: ‘loop deze maand zoveel mogelijk blootvoets met het warme weer; op deze manier stimuleer je zelf drukpunten op je zolen.

Lees het volledige artikel nu op: https://floortuinstra.nl/zen-onder-je-zolen-womens-health/