« Terug

Nieuw aanvullend praktijk adres voetreflexologie Den Haag

voetreflex-den-haag-archipelbuurt-vredespaleis

Begin 2014 startte ik mijn praktijk voor voetreflexologie aan huis in Den Haag. Van een enkele behandeling in het begin is de praktijk in de loop van het jaar steeds drukker geworden. Tevens ben ik begonnen met het lesgeven van baby reflexologie en massages voor ouders en reflexologie therapeuten. De groei aan activiteiten vraagt om bezinning over een goede aanvullende behandelingsruimte. Die is gevonden en dat betekent een volgende stap direct al in het nieuwe jaar.
voetreflex-den-haag-archipelbuurt-vredespaleis

Nieuw aanvullend praktijk adres

Vanaf 12 januari ga ik op de maandag behandelingen geven aan de Scheveningsweg 13. Het is een mooie en ruime praktijk op de 2e verdieping in het pand.
Op dezelfde verdieping bevindt zich de praktijk voor acupunctuur Marsman & van der Ham. De beide dames zijn gespecialiseerd in acupunctuur en geven les aan Qing Bai. In hetzelfde pand bevindt zich ook een praktijk voor Osteopathie.
NB De overige werkdagen wordt gewerkt in de thuispraktijk en op verzoek bij u thuis.

Bereikbaarheid

Tram 1 stopt voor de deur van de praktijk en bus 24 binnen 1 minuut loopafstand. Er is parkeergelegenheid aan beide kanten van het pand.

Cliënttevredenheid

Het doorgroeien naar de praktijkruimte aan de Scheveningseweg kan alleen maar omdat de groei van het aantal behandelingen en bovenal de positieve feedback daar de aanleiding toe geven. De positieve reacties geven een extra impuls om de kennis over reflexologie nog meer te verdiepen en de behandelingen nog doelgerichter aan te bieden.

Hartelijke groet,

Floor Tuinstra