Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2021

reflexologie-voor-de-gezondheid-van-de-vrouw-reflexology-for-womens-health

2 oktober 2021 // 10:00 - 17:00

€25

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Den Haag 2-3 oktober 2021
25,00
11 beschikbaar

Hagar Basis komt weer naar Den Haag om ons het neusje van de zalm in voetreflexologie te leren

Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw: een praktische en holistische aanpak voor iedere levensfase

Vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2021

reflexologie voor de gezondheid van de vrouw

Een praktische workshop van 2 dagen om reflexologen te voorzien van de benodigde technieken om toe te passen gedurende het krachtige en transformerende proces die uniek zijn in alle fases in het leven van een vrouw. Van menstruatie en vruchtbaarheid tot het begin van de menopauze en de ontwikkeling van vrouwelijke seksualiteit.

“Hagar Basis is één van de beste reflexologen ter wereld, ze leert je zulke bijzondere technieken, die hebben we in onze opleiding nog nooit gehad”

Gedurende de cursus ligt de focus op het leren van praktische technieken om vrouwen te ondersteunen bij het grote aantal hormonale veranderingen die gedurende iedere cyclische verandering worden ervaren. Op de behandeling van elk soort ziekte of ongemak die geassocieerd wordt met een onbalans, het vergemakkelijken van huidige situaties binnen de gynaecologie en het urologische systeem.

Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw is er op gericht om de unieke aspecten die de fases van de vrouwelijkheid van de vrouw beïnvloeden die ze tijdens haar leven meemaakt, te ondersteunen. Therapeuten wordt geleerd hoe ze de vaardigheden en technieken kunnen toepassen zodat hun cliënten zich gekoesterd voelen, werken aan hun inherente vitaliteit, hun gezondheid verbeteren en het natuurlijke genezingsproces van hun lichaam stimuleren.

Hagar Basis

Hagar kun je vergelijken met een michelin ster chef, maar dan al reflexoloog. Het leren van haar technieken geeft een boost aan je praktijk. Haar nuchtere en humoritische houding zorgen altijd weer voor een leuke en ontspannen sfeer en twee leerzame dagen.
hagar-basis-reflexology
Hagar’s 26 jaar lange praktische ervaring als therapeut en reflexologie docent heeft haar in staat gesteld om de vaardigheden en technieken aan te passen, te verfijnen en ontwikkelen om de therapeutische effectiviteit te verbeteren. Na het afronden van de tweedaagse cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat. In het volgende interview kun je meer over Hagar lezen: https://floortuinstra.nl/en/voetreflexologie/interview-met-hagar-basis/ (wel in het Engels).

Accreditatie
De VNRT geeft zowel 10A als 10B punten voor de bijscholing.
Leden van de FAGT krijgen ook accreditatie voor deze bijscholing.

Tarief en vroegboekkorting
Er is een vroegboekkorting geldig van € 30,- als je voor 31 december 2020 boekt. Normale prijs € 329,- nu € 299,- voor twee dagen.
Je betaalt dit jaar een aanbetaling van 25 euro voor de administratiekosten, volgend jaar volgt dan de rekening voor het resterende bedrag.
Let op! In verband met de reis en accommodatie en het volle schema van Hagar is het niet mogelijk om deze cursus naderhand te cancelen. De kosten zijn 100% na boeking.

Inbegrepen bij de prijs zijn een digitale handout en een certificaat van deelname.

Zelf meenemen
Een handdoek en laken voor op de massagetafel.
Lunch, de lunch is niet inbegrepen bij de prijs. Er is meestal wel een optie om een (warme) lunch te laten bezorgen met de groep indien hier genoeg gegadigden voor zijn.

Mijn Engels is niet zo goed, kan ik deze workshop dan wel volgen?
Hagar geeft de cursus in het Engels. Maar maak je geen zorgen over de Engelse taal. Er is altijd iemand om te vertalen (Floor) en de les is vooral heel praktisch, het grootste gedeelte bestaat uit grepen die door één persoon uit de groep gefilmd mogen worden. De video’s van de grepen worden vaak al dezelfde dag gedeeld met de groep. Uiteraard zijn deze video’s alleen voor eigen gebruik en niet om met anderen te delen.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€25
Cursus Categorie:
Cursus Tags:
, , , ,

Organisatoren

Floor Tuinstra Reflexologie
Reflexology Aacdemy

Locatie

Den Haag – Yin Yang Balance
Van Alphenstraat 2
Voorburg, Zuid-Holland 2274 NA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-47330498
Website:
https://www.yinyangbalance.nl/