Laden Cursussen

« Alle Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.

Babyreflexologie in Eindhoven 5 november

babyreflexologie-voetreflex-therapeuten

5 november 2017 // 10:00 - 16:00

€110

Babyreflexologie, een baby voetmassage met aandacht voor specifieke zones.

Het is een direct verlichtende voetreflexmassage bij krampjes en slaapproblemen. Leer hoe reflexologie kan worden gegeven aan een baby in deze cursus (1 dag).

Reflexologie speciaal voor baby’s

Babyreflexologie is een speciaal ontwikkelde vorm van reflexologie voor baby’s. De technieken zijn oorspronkelijk ontwikkeld om (meer) verbondenheid te creëren. Maar over de jaren heen bleek het te helpen om vele klachten en symptomen van de baby’s te verlichten, vergemakkelijken en verwijderen. Dit bleek erg populair en succesvol bij ouders. Babyreflexologie kan gebruikt worden vanaf 4 weken.

Babyreflexologie kan overal worden toegepast

Babyreflexologie is een leuke, natuurlijke manier om een baby te behandelen en om een liefdevolle band te bevorderen tussen ouder en baby. Het is een rustgevende behandeling die slechts twee tot hooguit 5 minuten duurt en die gemakkelijk kan worden toegepast, niet alleen in de thuissituatie maar ook onderweg, bij het boodschappen doen, bij het reizen, enz.

Gezondheidsvoordelen

Het biedt alle voordelen van een niet-invasieve en medicijnvrije natuurlijke therapie. De gebruikte technieken hebben tot doel het immuunsysteem te versterken en verlichting te brengen bij krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes, enz.

Symptomen die verlicht kunnen worden door babyreflexologie:

obstipatie baby
krampjes baby
harde ontlasting baby
winderigheid baby
betere voedingsopname en toename van gewicht bij te vroeg geboren baby’s
astma
neusverkoudheid
slecht doorslapen van je baby
slecht inslapen van je baby
huidproblemen
oorpijn
klachten bij tandjes krijgen

Accreditatie van de cursus babyreflexologie

De cursus wordt geaccrediteerd door de VNRT en de FAGT. Leden van de VBAG kunnen op persoonlijke noot 4 punten aanvragen.

Voor wie?

Wil je leren hoe je je eigen kindje kan masseren op de voetjes en daarme gelijk krampjes, obstipatie en het slaappatroon verbeteren?
De cursus is toegankelijk voor ouders, opa’s en oma’s, reflexologie therapeuten en meer geïnteresseerden die zich op massage voor baby’s willen concentreren.
Wil je graag baby’s in je praktijk gaan behandelen?
Zou je zelf willen leren hoe je een makkelijke en korte reflexologie massage kan toepassen op een baby of zou je het graag willen laten zien aan de ouders?
De verzachtende vorm van massage met vingertoppen en druk van de duim, is speciaal ontwikkeld voor baby’s. De behandeling kan aan de behoeften van de baby worden aangepast.
Studies hebben aangetoond dat baby’s en jonge kinderen snel positief reageren op reflexologie.

Reactie van een moeder die de cursus babyreflexologie heeft gevolgd

“Ik heb zowel een babymassage als een babyreflexologie cursus gevolgd en de babyreflexologie gebruik ik dagelijks, soms wel tweemaal per dag, omdat het zo makkelijk is toe te passen”.

Door wie wordt de cursus babyreflexologie?

De cursus babyreflexologie wordt gegeven door de eerste gecertificeerde babyreflexoloog van Nederland, Floor Tuinstra. Naast babyreflexologie geeft zij ook babymassage en kinder tuina.

Organisator

Floor Tuinstra Reflexologie
Telefoon:
+31(0)6-47330498
E-mail:
info@floortuinstra.nl
Website:
www.floortuinstra.nl

Locatie

Eindhoven
Thorvaldsenlaan 10
Eindhoven, 5623 BN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)6-47330498 / 076-8200240
Website:
www.floortuinstra.nl