Laden Cursussen

« Alle Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.

Babyreflexologie cursus voor ouders

babyreflexologie-cursus-voor-ouders

20 februari // 10:00 - 11:30

€70

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit cursus reeds is begonnen/voorbij is.

Leer in korte tijd de fijne kneepjes van deze speciale baby voetmassage in jouw eigen plaats. De cursus wordt gegeven door Nederland’s eerste babyreflexoloog, Floor Tuinstra.

babyreflexologie-opleiding

Voetreflexologie voor baby’s is net als een afstandsbediening, als je de juiste knopjes weet te vinden, kun je met een lichte druk op de ‘knop’ een nog ontspannender kind krijgen. Het is heerlijk om te zien hoe je baby reageert op een voetmassage, hoe ze onder de druk van jouw vingers in één keer kalmer worden, vrolijker en beter in hun vel gaan zitten. In deze cursus leer je hiervoor de juiste aanrakingen.

Waarom de voetjes van je baby masseren?

Voetjes zijn de perfecte plek om je baby te masseren omdat er geen spanningen zijn opgeslagen. Het hoofdje is bijvoorbeeld wel vaak ene gevoelige plek waar niet iedere baby het prettig vindt om aangeraakt te worden.

Waar helpt babyreflexologie bij?

Op de eerste plaats werkt babyreflexologie erg ontspannend en bevorderd het de band tussen jou en je baby. Daarnaast kan het ook nog eens heel effectief werken bij allerlei kwaaltjes waar je baby last van kan hebben, denk hierbij aan o.a: obstipatie, minder diarree, vastzittende lucht, krampjes, slecht kunnen boeren, doorkomende tandjes, verkoudheid, een loopneus en slaapproblemen. Bij Floor kun je terecht voor een hoop baby kwaaltjes en ze kan op verzoek ook nog andere technieken laten zien waar je baby gebaat bij is.

De kosten voor de cursus bedragen € 70,-. Indien je aanvullend bent verzekerd is de kans groot dat de cursus ook gedeeltelijk wordt vergoed.

Bel voor beschikbaarheid op 06-47330498 of mail naar info@floortuinstra.nl.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€70
Cursus Categorie:
Cursus Tags:

Organisator

Floor Tuinstra Reflexologie
Telefoon:
+31(0)6-47330498
E-mail:
info@floortuinstra.nl
Website:
www.floortuinstra.nl

Locatie

Praktijk adres Bezuidenhout Den Haag
Usselincxstraat 111
Den Haag, Zuid-Holland 2593 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)6-47330498
Website:
www.floortuinstra.nl