Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie cursus voor ouders
 • Hoe geef je babyreflexologie aan ouders - zaterdag 9 februari in Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag
 • Babyreflexologie cursus voor ouders
 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
Alle cursussen

“YES Floor Tuinstra heeft me de beste voetmassage gegeven die ik ooit heb gehad, het was magisch, ik verdween in een zalige semi-slaap en wilde niet dat het voorbij was … dat geld ook voor mijn dochter (4), ze zei ‘mama, kun je alsjeblieft de deur dicht doen, ik wil niet dat iemand mij stoort wanneer Floor mijn voeten masseert’ … oh mijn god … ons dochtertje stelt al hoge eisen :-).”

Pia & Sophia (4) – Helsinki

Floor, jij masseert als een Chinees met het verschil dat je Nederlands praat. Je hebt mensen die reflex punten zeggen te kunnen masseren maar waarbij je het gevoel hebben dat ze de juiste plek net niet raken, dat doe jij wel. Je bent de koningin van de reflex massage!

Catharina – Den Haag

Prima op mijn gemak gesteld, ik kon luisteren naar mijn eigen muziek! De behandeling was ongemerkt intensief, maar nooit vervelend. Ik heb veel informatie gekregen over de gevoelige plekken en waar deze mee zijn verbonden. Al met al de moeite meer dan waard!

Marcel – Wateringen

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie cursus voor ouders

  06 feb 2019
  €70

  Babyreflexologie cursus voor ouders, verzorgers, opa's en oma's. Leer in 2 uur tijd de fijne kneepjes van deze speciale baby voetmassage door Nederland's eerste babyreflexoloog Floor Tuinstra. De cursus kan bij jou in de plaats worden gegeven en wordt vaak vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

  Bekijk
 • Hoe geef je babyreflexologie aan ouders - zaterdag 9 februari in Den Haag

  09 feb 2019
  €110

  Zaterdag 9 februari van 11:30 tot 16:30, hoe geef je babyreflexologie les aan ouders in The Attic in Den Haag

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag

  29 mrt 2019
  €357

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl