Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020
Alle cursussen
Voor iedereen een aanrader om hoogzwanger voetreflex massage te doen! Erg ontspannend, rustgevend en pijn verlichtend! Ik was nog nooit geweest dus ging er “blanco” naar toe! Ik heb de dagen na de massage veel meer rust in me gehad, kon veel beter slapen, minder stoelgang problemen en had meer energie!
Floor nam echt de tijd voor me, was oprecht geïnteresseerd in me en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar! Zeer professioneel. Ik ga zeker met 39 weken nog eens! Esther – 38 weken zwanger
Reactie na de eerste behandeling: Je behandeling heeft mijn voet en rest van mijn lijf enorm goed gedaan. Dankjewel! Twee weken later de tweede behandeling, vier dagen voorafgaand aan een trailrun: Hoi Floor,de trailrun van afgelopen zaterdag ging prima! Het was een pittig parcours maar mijn voeten deden het prima. Ik was best zenuwachtig over mijn rechtervoet… maar helemaal nergens last van gehad. Mijn voeten zijn nu wel wat stijf maar dat mag na zo’n inspanning. Johanna is Ultraloper en heeft een zenuwbeknelling tussen het tweede en derde middenvoetsbeentje. Johanna
Heerlijke voetmassage gehad. Erg ontspannen en daarna weer een stukje fitter voor de dag!! It was very good!! Just give it a try!! Thanks Floor Dieuwke – Den Haag

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten

  15 mei 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Drachten voor professionals. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag

  03 jul 2020
  €25

  Bekijk
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020

  02 okt 2020
  €25

  Op 2 en 3 oktober 2020 komt Hagar Basis weer naar Den Haag om ons reflexologie technieken te leren voor de gezondheid van de vrouw. De technieken zijn het neusje van de zalm als het gaat om reflexologie voor alle levensfases en de cycli die de vrouw doorgaat.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag en woensdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 8:30u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
BTW NL002035954B78
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl