Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 13, 18 en 19 september 2020 in Den Haag
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 oktober 2020 Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 november 2020 in Drachten
 • Reflexologie voor Stress door Hagar Basis 15 & 16 mei 2021 Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2021
Alle cursussen
Heerlijk ontspannende massage! Op een aangename manier weet Floor de drukpunten te vinden die tot een prettige ontspanning leiden. Na afloop geeft deze massage een rustig gevoel. Lena – Dordrecht
Je denkt dat je voeten hebt om op te lopen, te rennen, om op te dansen..zelfs om mee te verven (waarom niet?). Maar in een recente voetreflexologie behandeling van Floor realiseerde ik me dat het voor haar een deur is om toe te treden in de wereld van energetische banen en stromen van iemands lichaam om zo balans en genezing tot stand te brengen…het bracht me in een diepe ontspanning maar meer dan dat was het een ontdekking en verbindende reis naar andere delen van het lichaam en de geest. Dankjewel Floor. Filipe – Lissabon
Floor geeft niet alleen eerste klas behandelingen, ze heeft ook een persoonlijkheid die dat evenaart. Ik heb genoten van mijn voetreflex sessies zowel voor als na de zwangerschap en mijn dochter vond haar voetreflex massages ook heerlijk. Zonder te twijfelen heb ik haar ook direct aangeraden bij vrienden. Clare ontvangt reflexologie massages vanaf 32 weken zwangerschap tot op heden. Clare

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 13, 18 en 19 september 2020 in Den Haag

  13 sep 2020
  €349

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Den Haag. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten.

  Bekijk
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 oktober 2020 Den Haag

  03 okt 2020
  €25

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 november 2020 in Drachten

  27 nov 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in november 2020 Drachten voor professionals. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag en woensdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 8:30u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
BTW NL002035954B78
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl