Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag
 • Hoe geef je babyreflexologie aan ouders - woensdag 5 juni in Houten
 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
Alle cursussen
Voor iedereen een aanrader om hoogzwanger voetreflex massage te doen! Erg ontspannend, rustgevend en pijn verlichtend! Ik was nog nooit geweest dus ging er “blanco” naar toe! Ik heb de dagen na de massage veel meer rust in me gehad, kon veel beter slapen, minder stoelgang problemen en had meer energie!
Floor nam echt de tijd voor me, was oprecht geïnteresseerd in me en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar! Zeer professioneel. Ik ga zeker met 39 weken nog eens! Esther – 38 weken zwanger
Yesssssss ik heb eindelijk 8 uur geslapen vannacht, want Luna kreeg een baby reflex massage gisteren (en ik heb een energetische massage gehad) Ik voel me GOED!! dank aan Floor Tuinstra! Lotte – De Wilgen
Nier- en blaas behandeling: rustig opgebouwd. Pijnlijk punt waar de nier zit (dit is een probleemgebied voor mij) en behandeld. Constante aandacht, waarin naast de uitleg ook vragen werden beantwoord door Floor. Kortom: lekkere massage, rustig opgebouwd, goede uitleg, aandachtig. Conclusie: ik kom zeker terug! Jasmijn – Amsterdam

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag

  29 mrt 2019
  €357

  Bekijk
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg

  08 apr 2019
  €220

  Bekijk
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag

  24 mei 2019
  €349

  Een 3 daagse cursus, hoe werkt voetreflexologie, babyreflexologie en peuterreflexologie voor professionals, hoe geef je hier les in? De cursus vindt plaats in YinYang Balans aan de van Alphenstraat 2 in Voorburg op de grens met Den Haag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl