Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag
 • Hoe geef je babyreflexologie aan ouders - woensdag 5 juni in Houten
 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
Alle cursussen
Aanpak: zeer professioneel, respectvol. Massage: vindingrijk, beschikt over veel kennis, uitstekende uitleg over de status van dingen en het lichaamsproces. Respect voor privacy, top service van een top persoon. Ps: Tot nu toe ben ik aardig wat mensen tegengekomen die claimen dat ze van alles weten over voetreflex massage. Maar na die van Floor te hebben gehad ga ik niet meer naar iemand anders. Het is superbe! Mojca – Ljubljana
Floor, jij masseert als een Chinees met het verschil dat je Nederlands praat. Je hebt mensen die reflex punten zeggen te kunnen masseren maar waarbij je het gevoel hebben dat ze de juiste plek net niet raken, dat doe jij wel. Je bent de koningin van de reflex massage! Catharina – Den Haag
Na slechts 1 reflexologie behandeling voor maagzuur tijdens haar zwangerschaps heeft Natasja in de afgelopen week maar 1 Rennie geslikt in plaats van 4. Op een schaal van 0 tot 10 (waarbij 10 hevig is en 0 geen enkel gevoel van maagzuur) is ze van een 3 naar 1,5 gegaan, ze slaapt beter en wordt niet meer ‘s nachts wakker vanwege het maagzuur. Na een 2e reflexologie behandeling heeft ze inmiddels geen last meer van maagzuur. Natasja - 23 weken zwanger

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag

  29 mrt 2019
  €357

  Bekijk
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg

  08 apr 2019
  €220

  Bekijk
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag

  24 mei 2019
  €349

  Een 3 daagse cursus, hoe werkt voetreflexologie, babyreflexologie en peuterreflexologie voor professionals, hoe geef je hier les in? De cursus vindt plaats in YinYang Balans aan de van Alphenstraat 2 in Voorburg op de grens met Den Haag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl