Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020
Alle cursussen
Heerlijk ontspannende massage! Op een aangename manier weet Floor de drukpunten te vinden die tot een prettige ontspanning leiden. Na afloop geeft deze massage een rustig gevoel. Lena – Dordrecht
YES Floor Tuinstra heeft me de beste voetmassage gegeven die ik ooit heb gehad, het was magisch, ik verdween in een zalige semi-slaap en wilde niet dat het voorbij was … dat geld ook voor mijn dochter (4), ze zei ‘mama, kun je alsjeblieft de deur dicht doen, ik wil niet dat iemand mij stoort wanneer Floor mijn voeten masseert’ … oh mijn god … ons dochtertje stelt al hoge eisen :-). Pia & Sophia (4) – Helsinki
Yesssssss ik heb eindelijk 8 uur geslapen vannacht, want Luna kreeg een baby reflex massage gisteren (en ik heb een energetische massage gehad) Ik voel me GOED!! dank aan Floor Tuinstra! Lotte – De Wilgen

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel

  08 nov 2019
  €357

  Opleiding cursus babyreflexologie en peuterreflexologie in Schijndel, 8, 9 en 10 november 2019 in de Glazen Boerderij.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag

  27 mrt 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Den Haag. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten

  15 mei 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Drachten voor professionals. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl