Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en Peuterreflexologie in Schijndel: 14, 15 en 16 februari 2020
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020
Alle cursussen
Hoi Floor, nog even een update van Tim. Tim poept tweemaal per dag (nog steeds). We hebben geen problemen meer. 
Dank je wel. (Tim is twee keer gemasseerd). Simone & Jeroen, ouders van 6-maand-oude Tim
Nier- en blaas behandeling: rustig opgebouwd. Pijnlijk punt waar de nier zit (dit is een probleemgebied voor mij) en behandeld. Constante aandacht, waarin naast de uitleg ook vragen werden beantwoord door Floor. Kortom: lekkere massage, rustig opgebouwd, goede uitleg, aandachtig. Conclusie: ik kom zeker terug! Jasmijn – Amsterdam
Binnen een paar minuten na de massage kwam het los bij mijn dochtertje. Het is een wondermiddeltje!! Zico & Janice, ouders van Sofie – 2 maanden Zico & Janice, ouders van 2-jarige Sofie

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en Peuterreflexologie in Schijndel: 14, 15 en 16 februari 2020

  14 feb 2020
  €359

  Babyreflexologie en Peuterreflexologie een 3 daagse verdieping in de Glazen Boerderij in Schijndel voor professionals, massagetherapeuten, ouders, jeugdverplegers, neonatologen, kinderfysio's, kinderpsychologen, voetreflexologen en meer.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag

  27 mrt 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Den Haag. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten

  15 mei 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Drachten voor professionals. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag en woensdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 8:30u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
BTW NL002035954B78
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl