Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli
 • Babyreflexologie cursus voor ouders
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag
Alle cursussen
De eerste vijf dagen na de behandeling heb ik aanzienlijk minder last van mijn voeten en onderbenen gehad. Er was ook enige verbetering wat betreft het gevoel in de onderbenen. Diabetes type 2 met een constante bloedsuikerspiegel sinds een jaar Henk
Voor iedereen een aanrader om hoogzwanger voetreflex massage te doen! Erg ontspannend, rustgevend en pijn verlichtend! Ik was nog nooit geweest dus ging er “blanco” naar toe! Ik heb de dagen na de massage veel meer rust in me gehad, kon veel beter slapen, minder stoelgang problemen en had meer energie!
Floor nam echt de tijd voor me, was oprecht geïnteresseerd in me en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar! Zeer professioneel. Ik ga zeker met 39 weken nog eens! Esther – 38 weken zwanger
Destijds voelde Toby zich erg ongemakkelijk als hij moest poepen maar al binnen een half uur na Floor’s massage had hij zijn pamper gevuld en was hij een gelukkiger jongetje. Marjorie & Stefan, ouders van Toby – 7 maanden Marjorie & Stefan, ouders van 7-maand-oude Toby

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli

  26 jul 2019
  €309

  Tweedaagse cursus reflexologie voor de gezondheid van de vrouw door Hagar Basis. Vrijdag 2 en zaterdag 3 november2018.

  Bekijk
 • Babyreflexologie cursus voor ouders

  29 sep 2019
  €70

  Speciaal voor (groot)ouders een cursus babyreflexologie waarin je eenvoudige technieken leert om kwaaltjes bij jouw baby al in 1 minuut te verlichten. De technieken gaan een levenlang mee en kunnen daardoor ook op oudere kindjes en volwassenen worden toegepast.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel

  08 nov 2019
  €357

  Opleiding cursus babyreflexologie en peuterreflexologie in Schijndel, 8, 9 en 10 november 2019 in de Glazen Boerderij.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl