Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 13, 18 en 19 september 2020 in Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 november 2020 in Drachten
Alle cursussen
Binnen een paar minuten na de massage kwam het los bij mijn dochtertje. Het is een wondermiddeltje!! Zico & Janice, ouders van Sofie – 2 maanden Zico & Janice, ouders van 2-jarige Sofie
Ik heb nu ca. 7 behandelingen van Floor gehad, met name gericht op de spijsvertering (darm/milt/maag). De behandelingen geven mij met name veel rust en zorgen voor minder stress verschijnselen in mijn maag, darmen en hoofd. Ik zie Floor niet als een student. Floor is een professional en pakt het heel leuk en goed aan. Ze denkt mee met de cliënt en kijkt verder dan alleen de behandeling, zoals het geven van voedingsadviezen of bewegingsadviezen. Verder is Floor iemand met een natuurlijke rust over haar heen. Dit zorgt ervoor dat je je heel veilig en ontspannen bij haar voelt. Dit vind ik erg belangrijk bij dit soort behandelingen. Ook haar kennis van het menselijk lichaam en van voedsel geeft haar een betrouwbare en serieuze indruk. Nienke – Den Haag
Heerlijk ontspannende massage! Op een aangename manier weet Floor de drukpunten te vinden die tot een prettige ontspanning leiden. Na afloop geeft deze massage een rustig gevoel. Lena – Dordrecht

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag

  03 jul 2020
  €25

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 13, 18 en 19 september 2020 in Den Haag

  13 sep 2020
  €349

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Den Haag. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten.

  Bekijk
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020

  02 okt 2020
  €25

  Op 2 en 3 oktober 2020 komt Hagar Basis weer naar Den Haag om ons reflexologie technieken te leren voor de gezondheid van de vrouw. De technieken zijn het neusje van de zalm als het gaat om reflexologie voor alle levensfases en de cycli die de vrouw doorgaat.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag en woensdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 8:30u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
BTW NL002035954B78
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl