Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag
 • Hoe geef je babyreflexologie aan ouders - woensdag 5 juni in Houten
 • Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw - Hagar Basis 26 en 27 juli
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
Alle cursussen
Na slechts 1 reflexologie behandeling voor maagzuur tijdens haar zwangerschaps heeft Natasja in de afgelopen week maar 1 Rennie geslikt in plaats van 4. Op een schaal van 0 tot 10 (waarbij 10 hevig is en 0 geen enkel gevoel van maagzuur) is ze van een 3 naar 1,5 gegaan, ze slaapt beter en wordt niet meer ‘s nachts wakker vanwege het maagzuur. Na een 2e reflexologie behandeling heeft ze inmiddels geen last meer van maagzuur. Natasja - 23 weken zwanger
Met chronisch jarenlang voortslepende slaapproblematiek ben ik per toeval bij Floor terechtgekomen. Ik viel slecht in slaap en sliep slecht door ondanks lichamelijke vermoeidheid. (Van obstruerende ademhaling en apneu-syndroom was geen sprake)
Zonder enige verwachting bij Floor aan haar behandelingsplan begonnen met in mijn achterhoofd, dat de in de voetreflex therapie voorkomende meridianen nog nooit wetenschappelijk zijn aangetoond.
Na de 3e behandeling is er langzamerhand een verbetering ontstaan die nog steeds verder
toeneemt, inmiddels heb ik een keer 6 uur onafgebroken geslapen wat voor mij uniek is. Het lijkt erop dat ze mijn verstoorde slaappatroon heeft gereset. Ik ben erg blij maar ook behoorlijk onder de indruk van dit behaalde resultaat.
Wat opvalt aan Floor is haar grote toewijding cq passie voor haar vakgebied.
In mijn optiek is zij een zeldzame ongecultiveerde parel binnen de voetreflex therapie en kan ik haar ten zeerste aanbevelen. René kampt al 33 jaar met insomnia/slapeloosheid. Rene – Zwammerdam
Destijds voelde Toby zich erg ongemakkelijk als hij moest poepen maar al binnen een half uur na Floor’s massage had hij zijn pamper gevuld en was hij een gelukkiger jongetje. Marjorie & Stefan, ouders van Toby – 7 maanden Marjorie & Stefan, ouders van 7-maand-oude Toby

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 29, 30 en 31 maart 2019 in Den Haag

  29 mrt 2019
  €357

  Bekijk
 • Peuterreflexologie en hoe geef je baby- en peuterreflexologie 8 en 15 april Tilburg

  08 apr 2019
  €220

  Bekijk
 • Babyreflexologie voor professionals 24, 25 en 26 mei in Den Haag

  24 mei 2019
  €349

  Een 3 daagse cursus, hoe werkt voetreflexologie, babyreflexologie en peuterreflexologie voor professionals, hoe geef je hier les in? De cursus vindt plaats in YinYang Balans aan de van Alphenstraat 2 in Voorburg op de grens met Den Haag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl