Welkom!

Floor Tuinstra
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Naast de vele volwassenen die ze behandeld, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans etc. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Cursussen

 • Babyreflexologie cursus voor ouders
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 15, 16 en 17 mei 2020 in Drachten
 • Reflexologie voor stress door Hagar Basis 3 & 4 juli 2020 Den Haag
 • Hagar Basis-Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw-Den Haag 2 en 3 oktober 2020
Alle cursussen
Ha Floor, ik wilde je nog bedanken voor de fijne behandeling. Vorige week vrijdag had ik hele lichte benen, ’t liefst had ik ze de hele middag omhoog gehouden, zo fijn voelden ze aan. Zelf was ik ook lekker relaxed, ’t was dus een geslaagde behandeling: ik kon goed ontspannen.
Dus nogmaals dank je wel en we zien elkaar gauw weer. Liefs Paula Paula – Rijswijk
Met chronisch jarenlang voortslepende slaapproblematiek ben ik per toeval bij Floor terechtgekomen. Ik viel slecht in slaap en sliep slecht door ondanks lichamelijke vermoeidheid. (Van obstruerende ademhaling en apneu-syndroom was geen sprake)
Zonder enige verwachting bij Floor aan haar behandelingsplan begonnen met in mijn achterhoofd, dat de in de voetreflex therapie voorkomende meridianen nog nooit wetenschappelijk zijn aangetoond.
Na de 3e behandeling is er langzamerhand een verbetering ontstaan die nog steeds verder
toeneemt, inmiddels heb ik een keer 6 uur onafgebroken geslapen wat voor mij uniek is. Het lijkt erop dat ze mijn verstoorde slaappatroon heeft gereset. Ik ben erg blij maar ook behoorlijk onder de indruk van dit behaalde resultaat.
Wat opvalt aan Floor is haar grote toewijding cq passie voor haar vakgebied.
In mijn optiek is zij een zeldzame ongecultiveerde parel binnen de voetreflex therapie en kan ik haar ten zeerste aanbevelen. René kampt al 33 jaar met insomnia/slapeloosheid. Rene – Zwammerdam
Anne kwam langs om weeën op te weken maar met 38 weken zwangerschap kun je niets beloven. Het kindje komt wanneer het er zelf klaar voor is. Een week na de behandeling ontving ik een mail: “Hai Floor, een dag na de behandeling is onze dochter Christine geboren. Ik wilde het je toch even laten weten!! Groetjes Anne” Anne - 38,5 weken zwanger

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

 • Babyreflexologie cursus voor ouders

  29 sep 2019
  €70

  Speciaal voor (groot)ouders een cursus babyreflexologie waarin je eenvoudige technieken leert om kwaaltjes bij jouw baby al in 1 minuut te verlichten. De technieken gaan een levenlang mee en kunnen daardoor ook op oudere kindjes en volwassenen worden toegepast.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie: 8,9 en 10 november 2019 in Schijndel

  08 nov 2019
  €357

  Opleiding cursus babyreflexologie en peuterreflexologie in Schijndel, 8, 9 en 10 november 2019 in de Glazen Boerderij.

  Bekijk
 • Babyreflexologie en peuterreflexologie 27, 28 en 29 maart 2020 in Den Haag

  27 mrt 2020
  €25

  3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie in Den Haag. Technieken die een levenlang meegaan en dus ook van toepassing zijn op oudere kinderen en volwassenen. In al 1 minuut kun je kwaaltjes zoals obstipatie, slapeloosheid, verkoudheid en krampjes verlichten. Je kunt je nu alvast opgeven voor 2020. Je doet eerst een aanbetaling en in het nieuwe jaar volgt een factuur met het resterende bedrag.

  Bekijk

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag, woensdag en donderdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 9:00u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

ADRES

Usselincxstraat 111
2593 VJ Den Haag
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 54336538
Bank: NL92 INGB 0007 0656 87
CONTACT

06-47330498
info@floortuinstra.nl