zwangerschap

Clare – ontvangt reflexologie massages vanaf 32 weken zwangerschap tot op heden – Den Haag
“Floor geeft niet alleen eerste klas behandelingen, ze heeft ook een persoonlijkheid die dat evenaart. Ik heb genoten van mijn voetreflex sessies zowel voor als na de zwangerschap en mijn dochter vond haar voetreflex massages ook heerlijk. Zonder te twijfelen heb ik haar ook direct aangeraden bij vrienden.”

Anne – 38,5 weken zwanger
Anne kwam langs om weeën op te weken maar met 38 weken zwangerschap kun je niets beloven. Het kindje komt wanneer het er zelf klaar voor is. Een week na de behandeling ontving ik een mail:

“Hai Floor, een dag na de behandeling is onze dochter Christine geboren. Ik wilde het je toch even laten weten!! Groetjes Anne”

Mireille – 39 weken zwanger
:Beste Floor, graag zou ik een afspraak willen maken. Ik ben momenteel 39 weken en 4 dagen zwanger van mijn tweede dochter en zou graag willen proberen de bevalling op te wekken. Bij mijn eerste dochter ben ik met 42 weken ingeleid, wat nogal traumatisch is verlopen… De gynaecoloog heeft aangegeven dat de kans zeer groot is dat inleiden dit keer weer nodig is, iets wat ik liever zou willen voorkomen. Wat zijn de mogelijkheden?”

Na de eerste behandeling ontstonden er binnen een uur na de behandeling harde buiken en het gevoel van weeën maar het zette nog niet door. Daarom heeft Mireille uiteindelijk twee reflexologie behandelingen ontvangen. Vijf dagen later ontving ik een reactie:

“Hoi Floor, ik wilde je even laten weten dat gisteren onze dochter Francesca is geboren! Alles is goed gegaan en ik ben gewoon op de natuurlijke manier bevallen. Heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens!”

Esther – 38 weken zwanger
“Voor iedereen een aanrader om hoogzwanger voetreflex massage te doen! Erg ontspannend, rustgevend en pijn verlichtend! Ik was nog nooit geweest dus ging er “blanco” naar toe! Ik heb de dagen na de massage veel meer rust in me gehad, kon veel beter slapen, minder stoelgang problemen en had meer energie!
Floor nam echt de tijd voor me, was oprecht geïnteresseerd in me en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar! Zeer professioneel. Ik ga zeker met 39 weken nog eens!”