obstipatie – baby

Maarten* & Anne, ouders van Sterre – 3 maanden
“Sterre had al 5 dagen geen ontlasting gehad toen ze een massage kreeg op slechts één van haar voeten.Dat was voldoende, want binnen 5 minuten was haar luier gevuld. 45 minuten later poepte ze weer en 3 uur later wéér. Ze had maar één massage nodig en daarna heeft ze nooit meer last gehad van obstipatie. Het is ook fijn dat er geen laxeermiddelen of pilletje nodig waren om haar te helpen.”

[* Maarten heeft zijn eigen apotheken.]

Zico & Janice, ouders van Sofie – 2 maanden
“Binnen een paar minuten na de massage kwam het los bij mijn dochtertje. Het is een wondermiddeltje!!”

Marjorie & Stefan, ouders van Toby – 7 maanden
“Destijds voelde Toby zich erg ongemakkelijk als hij moest poepen maar al binnen een half uur na Floor’s massage had hij zijn pamper gevuld en was hij een gelukkiger jongetje.”

Simone & Jeroen, ouders van Tim – 6 maanden
“Hoi Floor, nog even een update van Tim. Tim poept tweemaal per dag (nog steeds). We hebben geen problemen meer.
Dank je wel.”

(Tim is twee keer gemasseerd)

Laura & Alfonso, ouders van Emanuele & Gabriel – tweeling van 14 maanden
“Floor, ik vind je geweldig, echt! Ik wou dat je in Leiden woonde zodat ik je kon bellen!Je hebt een voet massage aan Emanuele gegeven en hij heeft gepoept (ook al had hij zijn portie die dag al gehad). De massage heeft hem waarschijnlijk ook ontspannend gemaakt, omdat hij die nacht heel goed heeft geslapen. Zijn tweelingbroer was niet zo gelukkig, hij liep een hele goede massage mis en daar hebben we allemaal de gevolgen van gemerkt :). Ik zou graag willen kijken of je technieken ook kunnen helpen om ze een beetje te ontspannen: we hebben moeite om ze in slaap te krijgen en dat zorgt voor de hele familie voor problemen. Denk je dat we daar wat aan kunnen doen?”