Laden Evenementen

« All Evenementen

Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw – Hagar Basis 2 & 3 november

november 2 @ 10:00 - 17:00 | €269
reflexology for women's health

Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw: een holistisch perspectief gepresenteerd door Hagar Basis

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018

Een praktische workshop van 2 dagen om reflexologen te voorzien van de benodigde technieken om toe te passen gedurende het krachtige en transformerende proces die uniek zijn in alle fases in het leven van een vrouw. Van menstruatie en vruchtbaarheid tot het begin van de menopauze en de ontwikkeling van vrouwelijke seksualiteit.

Gedurende de cursus ligt de focus op het leren van praktische technieken om vrouwen te ondersteunen bij het grote aantal hormonale veranderingen die gedurende iedere cyclische verandering worden ervaren. Op de behandeling van elk soort ziekte of ongemak die geassocieerd wordt met een onbalans, het vergemakkelijken van huidige situaties binnen de gynaecologie en het urologische systeem.

Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw is er op gericht om de unieke aspecten die de fases van de vrouwelijkheid van de vrouw beïnvloeden die ze tijdens haar leven meemaakt, te ondersteunen. Therapeuten wordt geleerd hoe ze de vaardigheden en technieken kunnen toepassen zodat hun cliënten zich gekoesterd voelen, werken aan hun inherente vitaliteit, hun gezondheid verbeteren en het natuurlijke genezingsproces van hun lichaam stimuleren.

Hagar Basis

Hagar Basis
Hagar’s 26 jaar lange praktische ervaring als therapeut en reflexologie docent heeft haar in staat gesteld om de vaardigheden en technieken aan te passen, te verfijnen en ontwikkelen om de therapeutische effectiviteit te verbeteren. Na het afronden van de tweedaagse cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Accreditatie
De VNRT geeft zowel 10A als 10B punten voor de bijscholing.
Leden van de FAGT krijgen ook accreditatie voor deze bijscholing.

Vroegboekkorting
Er is een vroegboekkorting geldig van € 30,- als je voor 30 maart 2018 boekt. Normale prijs € 299,- nu € 269,- voor twee dagen.
Let op! In verband met de reis en accommodatie en het volle schema van Hagar is het niet mogelijk om deze cursus naderhand te cancelen. De kosten zijn 100% na boeking.

Gegevens

Datum:
november 2
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€269
Evenement Categorie:

Organisator

Floor Tuinstra Reflexologie
Telefoon:
+31(0)6-47330498
E-mail:
Website:
www.floortuinstra.nl

Locatie

Den Haag – Yin Yang Balance
Van Alphenstraat 2
Den Haag, Zuid-Holland 2274 NA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-47330498
Website:
http://www.yinyangbalance.nl/

Tickets

Unlimited beschikbaar
Reflexologie voor de gezondheid van de vrouw 299,00  269,002 dagen, vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018. Docent: Hagar Basis Tijdstip: 10:00-17:00u Locatie: van Alphenstraat 2 Voorburg

Vul alstublieft alle verplichte velden in