Ervaringen Cliënten

Ervaringen voetmassage van cliënten

Hieronder staan een aantal algemene reacties van cliënten over hoe zij de massage op zichzelf of voor hun kind hebben ervaren. Uit respect voor hun privacy heb ik de achternamen weg gelaten.

Ben je benieuwd naar de reacties op specifieke behandelingen? Klik dan op een van de onderstaande behandelingen.

Migraine
Nier en blaas
Zwangerschap
Morton neuroom
Net bevallen
Overgangsklachten
Slapeloosheid
Spijsvertering
Obstipatie – baby
Slapen – baby

Volwassenen – algemeen

Pia & Sophia (4) – Helsinki
“YES Floor Tuinstra heeft me de beste voetmassage gegeven die ik ooit heb gehad, het was magisch, ik verdween in een zalige semi-slaap en wilde niet dat het voorbij was … dat geld ook voor mijn dochter (4), ze zei ‘mama, kun je alsjeblieft de deur dicht doen, ik wil niet dat iemand mij stoort wanneer Floor mijn voeten masseert’ … oh mijn god … ons dochtertje stelt al hoge eisen :-).”

 Catharina – Den Haag
“Floor, jij massseert als een Chinees met het verschil dat je Nederlands praat. Je hebt mensen die reflex punten zeggen te kunnen masseren maar waarbij je het gevoel hebben dat ze de juiste plek net niet raken, dat doe jij wel. Je bent de koninging van de reflex massage!”

Hilary – Den Haag
“Floor’s voetreflexologie sessies zijn geweldig. Ze is een zeer vriendelijk, zorgzaam en koesterend persoon en deze kwaliteiten komen altijd duidelijk naar voren in haar behandelingen. Ze past de sessie altijd aan op mijn specifieke behoeften die dag en legt altijd uit waarom ze een bepaalde techniek gebruikt en hoe deze zou kunnen helpen. Floor heeft een zeer professionele manier en haar kalmerende en positieve energie en aanwezigheid – gecombineerd met haar bekwame voetreflexmassage – maken me een bijzonder blije en dankbare cliënt van haar.”

Filipe – Lissabon
“Je denkt dat je voeten hebt om op te lopen, te rennen, om op te dansen..zelfs om mee te verfen (waarom niet?). Maar in een recente voetreflexologie behandeling van Floor realiseerde ik me dat het voor haar een deur is om toe te treden in de wereld van energetische banen en stromen van iemands lichaam om zo balans en genezing tot stand te brengen…het bracht me in een diepe ontspannning maar meer dan dat was het een ontdekking en verbindende reis naar andere delen van het lichaam en de geest. Dankjewel Floor.”

 Marcel – Wateringen
“Prima op mijn gemak gesteld, ik kon luisteren naar mijn eigen muziek! De behandeling was ongemerkt intensief, maar nooit vervelend. Ik heb veel informatie gekregen over de gevoelige plekken en waar deze mee zijn verbonden. Al met al de moeite meer dan waard!”

Eelkje – Leiden
“Bij Floor ben je op je gemak. Of je nou met haar praat of een behandeling ondergaat. De voetmassage was zeer ontspannen en na afloop had ik een rozig en tevreden gevoel. Sommige reflexgebieden onder mijn voeten waren gevoelig, wat erop duidt dat er elders wat probleempjes zijn die mijn aandacht verdienen. Ook al denk je niks te mankeren, een voetmassage door Floor is een heel fijne vorm van ontspanning.”

Stefan – Eindhoven
“Floor was heel professioneel. De massage heeft goed geholpen met het verlichten van mijn voetklachten. Ze gaf ook goede uitleg hoe ze te werk zou gaan en wat alles betekende. Ik was diep onder de indruk van haar kennis en heb echt genoten van de massage. Ik wil graag dat ze nog een keer langskomt!”

Tjitske – Utrecht
“De massage was een ontspannende voetreflex massage. Ik vond het fijn dat Floor af en toe ook uitlegde wat ze deed en welke conclusies ze trok. Met name haar vraag of ik last van mijn blaas had gehad pasgeleden vond ik opmerkelijk, omdat ik inderdaad pasgeleden een urineweginfectie heb gehad. Na de massage was ik weer erg relax en voelde ik me rozig. een goed teken dus. Zeker voor herhaling vatbaar. Floor is rustig en pakt het serieus aan. Ze geeft een betrouwbare indruk en weet waar ze het over heeft.”

Hendrik – Helsinki
“Ik heb een lange voetmassage van Floor gehad om een pijn in mijn beide hielen te verzachten en om mijn vermoeide voeten beter te laten voelen. Ik vind dat Floor excellent werk heeft geleverd door druk uit te oefenen op belangrijke punten op mijn voeten. Het netto resultaat: een ontspannen gevoel dat uren nadien nog doorging. Ik zou dit heel graag op reguliere basis willen doen en raad iedereen met vermoeide en/of pijnlijke voeten of als je op zoek bent naar ontspanning, een voetmassage van Floor aan.”

Lena – Dordrecht
“Heerlijk ontspannende massage! Op een aangename manier weet Floor de drukpunten te vinden die tot een prettige ontspanning leiden. Na afloop geeft deze massage een rustig gevoel.”

Oliver – Den Haag
“Kalme en rustige behandeling. De indruk wordt meteen gewekt dat ze zeker van haar zaak is. De behandeling zelf is zowel ontspannend als prikkelend, bepaalde voetzone gebieden worden gestimuleerd en dit is duidelijk te merken tijdens de behandeling. Floor heeft een goed gevoel van wat wenselijk is. Het gevoel van tevredenheid na afloop is heel hoog.”

Mojca – Ljubljana
“Aanpak: zeer professioneel, respectvol. Massage: vindingrijk, beschikt over veel kennis, uitstekende uitleg over de status van dingen en het lichaamsproces. Respect voor privacy, top service van een top persoon. Ps: Tot nu toe ben ik aardig wat mensen tegengekomen die claimen dat ze van alles weten over voetreflex massage. Maar na die van Floor te hebben gehad ga ik niet meer naar iemand anders. Het is superbe!”

Dieuwke – Den Haag
“Heerlijke voetmassage gehad. Erg ontspannen en daarna weer een stukje fitter voor de dag!! It was verry good!! Just give it a try!! Thanks Floor”

Cynthia – Schiedam
“Ik ben zeer tevreden over de massage. Al na een paar behandelingen was het resultaat (vochtafdrijving) erg goed zichtbaar. Floor is een heel fijne meid, zeer toegankelijk en erg kundig. Elke vraag weet ze goed te beantwoorden. Daarnaast voelde het contact vanaf het 1e moment al erg vertrouwd. Kortom ik ben zeer tevreden over Floor en over haar behandeling en de resultaten.”

Paula – Rijswijk
“Ha Floor, ik wilde je nog bedanken voor de fijne behandeling. Vorige week vrijdag had ik hele lichte benen, ’t liefst had ik ze de hele middag omhoog gehouden, zo fijn voelden ze aan. Zelf was ik ook lekker relaxed, ’t was dus een geslaagde behandeling: ik kon goed ontspannen.
Dus nogmaals dank je wel en we zien elkaar gauw weer. Liefs Paula”