Cursus Babyreflexologie voor Professionals

Babyreflexologie, een baby voetmassage met aandacht voor specifieke zones.

Wil je graag baby’s gaan behandelen als voetreflexologie therapeut of wil je zelf een makkelijke en korte reflexologie massage kunnen toepassen op een baby of wil je graag ouders laten zien hoe een baby voetreflexmassage werkt? Leer hoe voetreflexologie kan worden gegeven aan een baby in deze cursus voor voetreflex therapeuten (1 lesdag) en professionals uit de gezondheidszorg (2 lesdagen).

babyreflexologie-cursus

Reflexologie speciaal voor baby’s

Leer in twee dagen hoe je babyreflexologie kunt toepassen en help vele klachten en symptomen van baby’s verlichten, vergemakkelijken en verwijderen. De technieken zijn oorspronkelijk ontwikkeld om (meer) verbondenheid te creëren, maar over de jaren heen bleek het ook te helpen bij vele klachten en symptomen van de baby’s. Babyreflexologie is een leuke en natuurlijke manier om een baby te behandelen.

Babyreflexologie kan overal worden toegepast
De verzachtende vorm van massage met vingertoppen en druk van de duim, is speciaal ontwikkeld voor baby’s. De rustgevende behandeling kan aan de behoeften van de baby worden aangepast en duurt meestal slechts twee tot 5 minuten. Bovendien kan de behandeling makkelijk worden toegepast in huis en onderweg

babyreflexologie voor voetreflex therapeuten

Babyreflexologie, een baby voetmassage met aandacht voor specifieke zones.

Het biedt alle voordelen van een niet-invasieve en medicijnvrije natuurlijke therapie. De gebruikte technieken hebben tot doel het immuunsysteem te versterken en verlichting te brengen bij o.a.:

 • Obstipatie baby
 • Krampjes baby
 • Harde ontlasting baby
 • Winderigheid baby
 • Betere voedingsopname en toename van gewicht bij te vroeg geboren baby’s
 • Astma
 • Reflux
 • Neusverkoudheid
 • Huidproblemen
 • Oorpijn
 • Klachten bij tandjes krijgen
 • Slecht doorslapen van je baby
 • Slecht inslapen van je baby

Aan de slag
Wil je graag baby’s gaan behandelen als voetreflexologie therapeut of wil je zelf een makkelijke en korte reflexologie massage kunnen toepassen op een baby of wil je graag ouders laten zien hoe een baby voetreflexmassage werkt?

Wil je graag baby’s in je praktijk gaan behandelen als voetreflexologie therapeut? Dan kun je deze cursus in één lesdag volgen.

Werk je met baby’s in de kraamzorg, op het consultatiebureau, de crèche, de afdeling neonatologie of kindergeneeskunde of geef je baby massage cursussen, baby yoga, baby gebarentaal? Wil jij je kennis aanvullen en heb je nog geen kennis van de voetreflexologie? Dan kun je deze cursus in twee lesdagen volgen.

babyreflexology-portugal

Ervaringen van reflexologen, neonatologie verpleegkundigen en baby massage instructeurs

Edite
Floor dank je wel voor je enthousiaste en fijne voordracht/doceren. Ik vind je een super docente. Je brengt het met passie over.
Dinie
Ik heb de cursus heel erg leuk gevonden en meteen weer toegepast met veel succes. Ik weet zeker dat er in Friesland veel enthousiasme zal zijn. Ik heb al veel interesse vanuit de zwangere dames, dus ik heb er heel veel zin in.
Het was een leuke inspirerende dag, ik bruis weer van de ideeen en enthousiasme.
Anja
Dag Floor, eerst nog mijn complimenten over hoe jij afgelopen donderdag de bijscholing Babyreflexologie verzorgt hebt! het was in 1 woord geweldig!!
Veronika
Het was een erg leuke en leerzame dag. Je hebt een frisse en prettige manier van lesgeven en er was veel ruimte voor vragen en inbreng vanuit de groep. Echt een superleuke dag met veel informatie die zekerheid geeft en waarmee men meteen aan de slag kan.

Accreditatie van de cursus babyreflexologie

De cursus wordt geaccrediteerd door de VNRT en de FAGT.

Door wie, wanneer en wat kost het?
De cursus babyreflexologie voor voetreflexologie therapeuten en professionals wordt gegeven door de eerste gecertificeerde babyreflexoloog van Nederland, Floor Tuinstra. Naast babyreflexologie geeft zij ook babymassage en kinder tuina.

De kosten voor twee lesdagen in groepsverband voor professionals zijn € 250,-. Kijk op de pagina cursus data voor de data’s waarop de lessen voor professionals plaatsvinden. Klik op een voor jou geschikte datum en plaats. Onderaan de pagina kun je je inschrijven voor cursus.

Voor meer informatie of voor het boeken van een cursus neem dan contact op via mail info@floortuinstra.nl of via de telefoon op 06 – 47 330 498. www.floortuinstra.nl